Näytteilleasettaja

Työllistyminen, tiedottaminen ja verkostoituminen

Riveria, Pohjois-Karjalan TE-toimisto, Pohjois-Karjalan Yrittäjät, Luovi Ammattiopisto ja Karelia-ammattikorkeakoulu järjestävät Pestuu-tapahtumia kevään aikana kuudella paikkakunnalla Pohjois-Karjalassa.

Paikkakunnat ovat: Outokumpu, Valtimo, Kitee, Joensuu, Nurmes ja Lieksa.

Tule näyttämään, että Pohjois-Karjala työllistää ja kouluttaa edelleen hyvin!

Pestuu pähkinänkuoressa

Tule Pestuuseen tarjoamaan työtä, oppisopimuspaikkaa, harjoittelupaikkaa, kesätyötä tai muuten vaan tiedottamaan toiminnastanne. Tapahtumassa on mukana eri oppilaitosten edustajia esittelemässä koulutustarjontaansa.

Näytteilleasettajana saat käyttöösi esittelypöydän ja sähköistyksen. Langaton verkkoyhteys on käytettävissä kaikilla paikkakunnilla Joensuu poislukien.

Toiminnalliset esittelypisteet toimivat kohderyhmälle parhaiten, esim. arvonta, peli tms.

Tapahtumat ovat osallistuville yhteistyökumppaneille maksuttomia.

Kävijät

Pestuuseen kutsutaan kunkin paikkakunnan oppilaitosten opiskelijoita ylä-astelaisista yliopistolaisiin, mutta tapahtuma on avoin kaikille halukkaille kävijöille – vauvasta vaariin. Tapahtumasta tiedotetaan työnhakijoille.

Saapuminen

Lisäämme nettisivuille karttoja Pestuu-paikoista helpottamaan saapumistanne. Pyydämme pysäköimään autot paikkoihin, jotka eivät ole varattuja tai muuten kiellettyjä.

Joensuussa Urheilutalon parkkipaikat ovat kiekollisia, mutta näytteilleasettajille on varattu rajallinen määrä pysäköintilupia Siltakadun puoleiselle parkkialueelle. Luvan voi pyytää infosta ja ne ovat voimassa tapahtumapäivän ajan.

Lisäksi rakennamme sisätilasta kartan, josta näette oman paikkanne.

Pöytäkartat

Lisätietoja

Joonas Hiltunen, p. 050 448 8468,  joonas.hiltunen@yrittajat.fi

Pälvi Malinen, p. 050 441 2271,  palvi.malinen@riveria.fi

Jukka Litja, p. 0295 043 093, jukka.litja@te-toimisto.fi