Näytteilleasettaja

Työllistyminen, tiedottaminen ja verkostoituminen

Riveria, Pohjois-Karjalan TE-toimisto, Pohjois-Karjalan Yrittäjät, Luovi Ammattiopisto, Karelia-ammattikorkeakoulu, Itä-Suomen yliopisto sekä kunnat ja kaupungit järjestävät Pestuu -tapahtumia kevään aikana kuudella paikkakunnalla Pohjois-Karjalassa.

Paikkakunnat ovat: Outokumpu, Kitee, Nurmes, Valtimo, Lieksa ja Joensuu.

Tule näyttämään, että Pohjois-Karjala työllistää ja kouluttaa edelleen hyvin!

Pestuu pähkinänkuoressa

Tule Pestuuseen tarjoamaan työtä, oppisopimuspaikkaa, harjoittelupaikkaa, kesätyötä tai muuten vaan tiedottamaan toiminnastanne. Tapahtumassa on mukana eri oppilaitosten edustajia esittelemässä koulutustarjontaansa.

Näytteilleasettajana saat käyttöösi esittelypöydän ja sähköistyksen. Langaton verkkoyhteys on käytettävissä kaikilla paikkakunnilla Joensuu poislukien.

Toiminnalliset esittelypisteet toimivat kohderyhmälle parhaiten, esim. arvonta, peli tms.

Tapahtumat ovat osallistuville näytteilleasettajille maksuttomia.

Messuvieraat

Pestuuseen kutsutaan kunkin paikkakunnan oppilaitosten opiskelijoita ylä-astelaisista yliopistolaisiin, mutta tapahtuma on avoin kaikille halukkaille kävijöille – vauvasta vaariin. Tapahtumasta tiedotetaan työnhakijoille.

Saapuminen

Joensuussa Urheilutalon parkkipaikat ovat kiekollisia, mutta näytteilleasettajille on varattu rajallinen määrä pysäköintilupia Siltakadun puoleiselle parkkialueelle. Luvan voi pyytää urheilutalolta tapahtuman infosta ja ne ovat voimassa tapahtumapäivän ajan. Kun luvat loppuvat tai urheilutalon parkkipaikat täyttyvät, voi autoja pysäköidä Vesikon parkkipaikalle (Kenttämiehen ja Yliopistokadun kulmauksessa). Voit ajaa autosi tarvittaessa tavaroiden purkua varten urheilutalon eteen, mutta siihen ei saa pysäköidä.

Lisätietoja

Mona Teräs, puh. 050 471 5778, mona.teras@yrittajat.fi

Pälvi Malinen 050 441 2271, palvi.malinen@riveria.fi

Eine Paldan, puh. 050 542 3710, eine.paldan@riveria.fi

Jukka Litja, puh. 0295 043 093, jukka.litja@te-toimisto.fi